Pogoji poslovanja Audiopro d.o.o. spletnega kataloga in trgovin

Lastnik spletnega kataloga trgovine AudioPro je Audio Pro d.o.o., v nadaljevanju kot Audio Pro. Podjetje Audio Pro d.o.o. je vpisano pri Okrožnem sodišču v Krškem, pod št. vpisa 10416200 in je zavezanec za DDV, pod ID številko za DDV SI18911757.

Splošno

Z uporabo spletnega kataloga se strinjate z vsemi nadalje navedenimi pogoji.

Cene

Vse cene v spletnem katalogu so v evrih (€) in vkljucujejo 22% davek na dodano vrednost (DDV). Vsi posli bodo opravljeni v omenjeni valuti.

Dostava

Dostava se vrši večinoma popoldan. Blago, ki je na zalogi, dostavimo v 2 dneh. Možen je tudi osebni prevzem blaga na sedežu podjetja, ob tem vam stroškov za poštnino ne zaračunamo.

Stroški dostave

Stroški poštnine se obračunavajo po uradnem ceniku Pošte Slovenije d.o.o. Cenik Pošte Slovenije lahko najdete na spletnem naslovu Pošte Slovenije.

Pogoji za vracilo blaga

Kupci, ki kupijo blago v trgovinah Audio Pro, lahko v primeru, da z izdelkom niso zadovoljni ali kakršnega koli drugega razloga pravico od nakupa odstopiti v roku 15 dni po prejemu blaga, tako da vrnejo blago na sedež podjetja Audio Pro d.o.o. ali pa nas o tej želji v omenjenem roku pisno obvestijo.

Pogoji za vračilo blaga so:

Izdelek mora biti nerabljen, nepoškodovan in v originalni nepoškodovani embalaži.

Vračilu morate priložiti kopijo računa.

Blaga ne morete vrniti v naslednjih primerih:

pri računalniških programih in avdio ali video posnetkih, če je kupec že odprl varnostni pečat ali odpakiral iz originalne embalaže.

če je bil izdelek narejen po navodilih potrošnika in prilagojen njegovim potrebam (na primer, računalnik sestavljen po komponentah na željo potrošnika)

če gre za pokvarljiv izdelek ali izdelek, ki mu je že potekel rok uporabe (na primer, uporabljen CD medij, kartuše, tonerji in drugi potrošni material...)

če je blago naročila pravna ali fizična oseba, ki opravlja pridobitno dejavnost, ne glede na njeno pravnoorganizacijsko obliko ali lastninsko pripadnost zanjo ne veljajo dolocila Zakona o varstvu potrosnikov o sklepanju pogodb na daljavo.

Pri vračilu blaga navedite vaš bančni račun in znesek kupnine, ki vam jo bomo v roku 15 dni vrnili na vaš račun. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od nakupa, je neposreden strošek vračila blaga na sedež Audio Pro d.o.o., Cesta krških žrtev 137, 8270 Krško.

Varovanje osebnih podatkov

Kupec dovoljuje podjetju Audio Pro d.o.o. zbiranje in uporabo pridobljenih osebnih podatkov. Zbrani osebni podatki se uporabljajo izključno za potrebe Audio Pro d.o.o., ki se obvezuje, da pridobljenih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam.

Pogodba o opravljenem poslu - nakupu / račun

Audio Pro d.o.o. hrani račun o nakupu v svojih evidencah, kupec dobi svoj izvod računa ob nakupu.

Reklamacije

Vsako reklamacijo bomo poskušali urediti čim hitreje, seveda v korist kupca.

Garancija

Vsi artikli v nasih trgovinah imajo garancijo minimalno 12 mesecev, oziroma kot je navedeno v garancijskem listu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu, ter ob predlozitvi veljavnega računa, ki prispe skupaj z dostavljenimi artikli. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih.

Follow us on Facebook